• Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

Parabol - för dig som vill bli Viasatkund

Standard

SVT1 är en samlingsplats i både glädje och sorg. Här hittar du programmen som många pratar om och som alla tittar på. Du kan sitta nöjd i din soffa och aldrig röra fjärrkontrollen.

SVT2 Kanalen för dig som är faktahungrig och väljer program efter dina specialintressen.

TV3 är kanalen med starka känslor och starka karaktärer. Det är en suverän mix av serier, livsstilsprogram, storfilmer, reportage och intressanta program.

TV4 har engagerande underhållning, nyheter, svenskt drama, inköpta serier, sport, barnprogram, filmer och samhällsprogram.

Kanal 5 är en av Sveriges största underhållningskanaler. Desperate housewives, Grey´s anatomy, Criminal Minds och CSI är några av våra mest kända serier. I höst kommer du att återse succén Ullared och Vem kan slå Filip och Fredrik.

TV6 En underhållningskanal för den breda publiken. Actionfilmer och den vassaste humorn.

Sjuan är kanalen för alla som vill inspireras, imponeras och fascineras. Här finns de karismatiska TV-upplevelserna som sticker ut. Här visas mängder av färgstark underhållning i form av både reality, dramaserier, film och spänning. Mer av det bästa helt enkelt.

TV8 är en svensk livsstils- och underhållningskanal med ett brett utbud. Du som gillar bilar, hus och vill veta allt om slottsliv, kommer inte vilja missa våra svenska produktioner i höst.

TV4 Film är Sveriges största filmkanal. Tittaren bjuds på en premiär varje kväll och kanalen visar långfilm för alla i familjen. Moderna klassiker från flera decennier och Oscarsbelönade storfilmer samt nya och gamla svenska filmer.

TV4 Guld visar serier som gått till historien, klassiker och gamla godingar. I TV4 Guld sänds tv-serierna det pratades om dagen efter. Här hittar du allt som var bättre förr, kort och gott, hela tv-historien i en och samma kanal.

TV4 Komedi visar stand-up, långfilm, situationskomik, ironi, sitcoms, komedier, tecknat och serier. TV4 tar humor på allvar och har därför gett skrattet en helt egen kanal.

TV4 Fakta visar omtalade och aktuella dokumentärfilmer, starka porträtt, intressanta kriminalfall, medicinserier, historiska skildringar och spännande vetenskapsprogram. Kanalen har ett stort urval av internationella och svenska titlar.

TV4 Fakta XL, är en renodlad faktakanal som sänder utforskande program om äventyr, tekniska framsteg, historiska vändpunkter och vetenskapliga genombrott varvat med karaktärsdrivna realityserier i faktagenren. I TV4 FAKTA XL ligger fokus på ämnen
som äventyr, teknik, vetenskap, politik och historiska dokument. Kanalen har både svenskt och internationellt innehåll

TCM är en reklamfri klassisk filmkanal. Vi bjuder in dig till filmens värld där du ser allt från 40-talets stora Hollywoodsuccéer till nutida moderna klassiker.
Denna kanal sänds från kl 21.00 till kl 06.00.

E! E som i ”Entertainment” i Hollywood och resten av världen. Kända och ökändas liv och livsstil.

TNT7 ger tittaren en fantastisk mix av smart och avkopplande underhållning. I centrum står filmer, varma komedier och prisbelönta dramaserier - bland annat sänds Men in Trees, Party Down, Weeds och Studio 60 on the Sunset Strip på kanalen under våren. I kombination med reality och livsstilsprogram om hälsa, inredning och mode, gör det TNT7 till en kanal som alltid erbjuder något underhållande, 24 timmar om dygnet. Fly verkligheten för en stund, välkommen in i TNT7s värld.

Viasat Explorer är kanalen för dig som gillar spänning, äventyr och fartfyllda upplevelser. Här ser du dokumentärfilmer om nervkittlande expeditioner, kriminalfall och fascinerande vetenskap samt serier om fiske, snabba bilar, stora maskiner och chockerande dokumentärer som ingen annan vågar visa.

Viasat History låter dig verkligen komma närmare din historia. Här får du en inblick i både antika och moderna kulturer och kulturella, historiska och samhällsvetenskapliga program. Kanalen sänder 24 timmar.

Viasat Nature Högkvali tativa dokumen tärer som visar det bästa av natur- och djurliv från jordens alla hörn. Viasat Nature sänder 06 - 20

Med Nat Geo Wild får du de bästa programmen om djurvärlden. Se unika dokumentärer som ger fördjupade kunskaper inom djurvärlden och naturen.
 

National Geographic Channel är en av världens mest prisbelönta kanaler, känt för sina spektakulära filmer av högsta kvalitet. Kanalen sänder unika dokumentärer från hela världen för tittare som vill veta mer. Sänds 24 timmar.

Viasat Crime Spänning, action, deckare och mystiska mord - gåtor. Här träffar du hemliga agenter, lönnmördare, torpeder, kriminaltekniker och klarsynta poliser. Varje kväll mellan klockan 20.00 och midnatt sänder kanalen spännande kriminalhistorier, både som långfilmer och som TV-serier.

TV4 News är Sveriges första och enda renodlade nyhetskanal. Här visas såväl svenska riks - och lokalnyheter som utländska nyheter dygnet runt. Kanalen samarbetar med BBC för ytterligare internationellt perspektiv och närvaro.

BBC World News Den stora nyhetskanalen med kvalitetsstämpel.
Aktuella nyheter, intervjuer, reportage och analyser från hela världen, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
 

Euronews är Europas ledande internationella nyhetskanal. Euronews sänder dygnet runt och varje halvtimme ser du de senaste händelserna inom nyheter, sport, näringsliv och EU-frågor. Däremellan sänds aktuella livsstilsprogram och bredare analyser av frågor som debatteras just nu.

CNN tänjer på gränserna och tar med tittarna bakom rubrikerna. En öppen och fördjupande nyhetstjänst som binder samman historier från hela världen.

CNBC är den världsledande kanalen för finnansiella nyheter, med kursinformation i realtid, de senaste nyheterna och djuplodande analyser av finnansmarknaden. CNBC rapporterar politiska och ekonomiska nyheter från hela världen.

SVT24 Här finns aktuella repriser på bästa sändningstid, nyheter för nattugglor och sport på helger.

NHK WORLD TV är en engelskspråkig kanal som sänder NHK´s nyheter.

TV10 är Sveriges nya TV-kanal för sport och fakta. Tablån är späckad av engagerande liveidrott, heta sportmagasin och fängslande dokumentärer. TV10 är en okomplicerad kanal som går rakt på mål och siktar in sig på en publik intresserad av stora sportevenemang och kvalitativa dokumentärer. Vad sägs t ex om Champions League, NHL, Euroleague i basket och Motorsport!

TV11 är en ung underhållningskanal som visar dramaserier, humor och långfilm liksom de senaste internationella underhållningsformaten och de mest omtalade realityshowerna, inte minst en ny svensk omgång av Big Brother.

Comedy Central samlar all humor på ett och samma ställe. Provokativa originalserier, sketch-program, dramakomedi, satirer och mycket mer fyller denna humorkanal. Sänder 19.00-03.00.

Disney Channel är tv-kanalen för hela familjen!  Varje dag visas populära serier för stora och små och varje helgkväll kl 19.00 sänds familjefilm. Här finns allt från klassiker som Lejonkungen, Hitta Nemo och Dumbo till nya favoriter som Phineas och Ferb och Shake it up! Disney Channel sänder dagligen i Sverige mellan 6.00 och 22.00. Alla program är dubbade eller textade till svenska .

Disney Junior är en tv-kanal som erbjuder underhållning speciellt anpassat för 2-7 åringar och deras föräldrar. Serierna blandar magiska berättelser, kända karaktärer, musik, samtidigt som det uppmuntras till lekfullt lärande, allt från enklare problemlösning och logiskt tänkande till läsning och socialt agerande.

Disney XD är tv-kanalen för den som gillar action, sport och humor. Här hittar man Marvels tecknade serier med superhjältarna Spider-Man och Iron Man, de nya favoriterna Phineas och Ferb, humor och intriger i Det Ljuva Havslivet på Däck och Kickn’ it samt Disneyklassiker som Kalle Anka. Disney XD sänder dagligen i Sverige mellan 6.00 och 22.00.  Alla program är textade eller dubbade till svenska.

Nickelodeon är världens största barntv- nätverk som sätter barnen framför allt. Pedagogiskt innehåll blandas med tecknade serier och komedier. Kanalen är på svenska och sänds dagligen 05.00 – 19.00.

Nick Jr är barnkanalen för de allra minsta TV1000 Premiärkanalen med exklusiva filmpremiärer, biosuccéer och toppfilmer från världens stora filmstudior.

Cartoon Network är en barnkanal med 100% svenskt tal. Kanalen har världens största tecknade filmbibliotek med bland annat Total Drama Action, Ben 10 och Billy & Mandy. Nya tecknade serier producerar löpande. Kanalen sänds 06:00 - 21:00.

SVTB En modig och självklar kompis som finns där både när livet är lätt och svårt.

Boomerang samlar alla familjemedlemmar till ett gott skratt tillsammans med Scooby-Doo, Tom & Jerry, Familjen Flinta och många fler – självklart 100 procent på svenska och 24 timmar om dygnet. Nick Jr är barnkanalen för de allra minsta TV1000 Premiärkanalen med exklusiva filmpremiärer, biosuccéer och toppfilmer från världens stora filmstudior.

MTV är världens största musik- och underhållningskanal som levererar nytänkande och provocerande underhållning blandat med exklusiva videor och liveframträdanden.

Viasat Fotboll är kanalen med 100% fotboll som sänder bl a Champions League och Premier League. På Viasat Fotboll hittar du den bästa fotbollen!

Viasat Motor är den första svenska kanalen som enbart sänder motorsport med bl a Formel 1, Rally-VM, Rallycross-EM, MotoGP samt USAs mest populära motorsportevenemang, NASCAR (nuvarande Nascarrättigheter går ut vid årsskiftet).

Viasat Hockey är Sveriges första renodlade hockeykanal. Här ser du de tyngsta tacklingarna från NHL, European Trophy och HockeyAllsvenskan - serien med riktigt mycket hjärta!

Viasat Sport är en svensk sportkanal som sänder de riktigt stora sporthändelserna inom bl a NFL, kampsport och boxning.

TV4 Sport bjuder på massor av direktsänd toppidrott. Italienska Serie A, UEFA Europa League och delar av slutspelet i Elitserien i ishockey är några av höjdpunkterna. Här ser du även Superettan, Damallsvenskan och mycket annat.

Filmkanalen som ger dig upp till 5 premiärer varje vecka, året runt. Här ser du de bästa filmerna från Hollywood och resten av världen – 24 timmar om dygnet och utan reklamavbrott.

En kanal som ger dig de bästa actionfilmerna från hela världen. De största actionhjältarna i kombination med thrillers och rysare ger dig en ren adrenalinkick varje kväll

En kanal fylld av glädje, skratt, fantasi, och tecknat. Här hittar du alltid äventyr som hela familjen kan njuta av.

Kanalen som ger dig legendariska stjärnor och klassiker – dygnet runt. Filmer från Hollywoods guldålder till moderna kultfilmer och allt däremellan. En filmskatt som du kan se om och om igen!

En kanal som täcker hela spektrumet av nya och klassiska dramer från hela världen. Från kostymdramer och spännande kriminaldramer, till kärlekshistorier och stora livsöden.

Den enda kanalen som bara visar svensk, norsk, dansk och finsk film. Här ser du de nya stjärnorna tillsammans med de legendariska personligheterna som gjort nordisk film så populärt.

Playboy sänder erotisk film för vuxna hela natten.

Blue Hustler sänder erotisk film för vuxna.

MTV HITS ger dig hits kl. 21.00 - 05.00. Här är superstjärnorna, pojkbanden, tonårsidolerna, girl power och One-hit-wonders. En stor dos av de senaste hitsen blandas med det bästa från r’n’b och indie. Om låten finns på hitlistorna hittar du den på MTV HITS.

HD

SVT1 HD erbjuder programmen i HD-kvalitet samtidigt som de sänds i standard-TV i andra SVT-kanaler.

SVT2 HD erbjuder programmen i HD-kvalitet samtidigt som de sänds i standard-TV i andra SVT-kanaler.

TV3HD är kanalen där du får starka känslor och starka karaktärer i suverän bild. Du får en mix av serier, reality, underhållning och film.

Kanal 5 är en av Sveriges största underhållningskanaler. Desperate housewives, Grey´s anatomy, Criminal Minds och CSI är några av våra mest kända serier. I höst kommer du att återse succén Ullared och Vem kan slå Filip och Fredrik.

TV6 HD En underhållningskanal för den breda publiken. Actionfilmer och den vassaste humorn.

National Geographic Channel HD visar världen på ett nytt sätt. Se unika dokumentärer i HD som ger fördjupade kunskaper inom vetenskap, teknik och natur.

Med Nat Geo Wild HD får du de bästa programmen om djurvärlden i HD-kvalitet. Se unika dokumentärer i HD som ger fördjupade kunskaper inom djurvärlden och naturen.
 

Viasat Explorer HD är kanalen för dig som gillar spänning, äventyr och fartfyllda upplevelser. Här ser du dokumentärfilmer om nervkittlande expeditioner, kriminalfall och fascinerande vetenskap samt serier om fiske, snabba bilar, stora maskiner och chockerande dokumentärer som ingen annan vågar visa.

Viasat History HD låter dig verkligen komma närmare din historia. Här får du en inblick i både antika och moderna kulturer och kulturella, historiska och samhällsvetenskapliga program. Kanalen sänder 24 timmar.

Viasat Nature HD Högkvali tativa dokumen tärer som visar det bästa av natur- och djurliv från jordens alla hörn. Viasat Nature sänder 06 - 20

Viasat Crime HD Spänning, action, deckare och mystiska mord - gåtor. Här träffar du hemliga agenter, lönnmördare, torpeder, kriminaltekniker och klarsynta poliser. Varje kväll mellan klockan 20.00 och midnatt sänder kanalen spännande kriminalhistorier, både som långfilmer och som TV-serier.

TV4 Sport Xtra HD är en sportkanal som erbjuds till Viasats parabolkunder och kunder via Stadsnät. Här kommer du bland annat att kunna se Ishockey-VM, Fotbolls-EM, Serie A, Spanska cupen och handbollsmästerskapen – i HD-kvalitet, utan avbrott.
* TV4 Sport Xtra är en tilläggskanal och kostar 39 kr/månad

Viasat Motor HD. Här ser du världens hetaste motorsport i knivskarp bild och med en helt annan känsla för detaljerna – däckslitaget i Formel 1 och GP2, hjulspinn i MotoGP och slipstreaming bumber to bumper i NASCAR (nuvarande Nascarrättigheter går ut vid årsskiftet). Det är bara en del av allt du kommer kunna njuta lite extra av!
Tablån för Viasat Motor HD är i princip en spegling av Viasat Motor, vilket innebär att det som sänds på Viasat Motor i största möjliga mån även kommer sändas på Viasat Motor HD.

Viasat Fotboll HD sänder bland annat Champions League, Premier League och delar av FA-Cupen i HD-kvalitet.
Tablån för Viasat Fotboll HD är i princip en spegling av Viasat Fotboll, vilket innebär att det som sänds på Viasat Fotboll i största möjliga mån även kommer sändas på Viasat Fotboll HD.

Viasat Hockey HD är Sveriges första renodlade hockeykanal. Här ser du de tyngsta tacklingarna från NHL, European Trophy och HockeyAllsvenskan - serien med riktigt mycket hjärta!

Viasat Sport HD är en svensk sportkanal som sänder de riktigt stora sporthändelserna inom bl a NFL, kampsport och boxning.

Med över 1700 timmar direktsänd golf i världsklass visar Viasat Golf nästan allt som är värt att se inom golf. Se världens bästa spelare göra upp i PGA Championship, US Open, British Open, Europatouren, PGA-touren, Ryder Cup och Solheim Cup. Vi sänder också damernas Majors samt high lights från LPGA-touren. Du guidas hål för hål i världens bästa tävlingar av bland annat Göran Zachrisson, en av världens mest erfarna och kunniga golfkommentatorer.

Viasat 14 HD sänder de mest klassiska ögonblicken och största höjdpunkterna från tidigare olympiska spel. Se reportage, dokumentärer och porträtt av atleter och följ de största olympiska hjältarna i såväl magasin som dokumentärer. Återupplev de oförglömliga ögonblicken! Kanalen är tillgänglig för dig som är kund hos Viasat och Telia samt har en HD-kompatibel Viasat-box.

Den enda kanalen som bara visar svensk, norsk, dansk och finsk film. Här ser du de nya stjärnorna tillsammans med de legendariska personligheterna som gjort nordisk film så populärt. Allt i fantastisk HD-kvalitet.

En kanal som ger dig de bästa actionfilmerna från hela världen. De största actionhjältarna i kombination med thrillers och rysare ger dig en ren adrenalinkick varje kväll. Allt i fantastisk HD-kvalitet.

En kanal fylld av glädje, skratt, fantasi, och tecknat. Här hittar du alltid äventyr som hela familjen kan njuta av. Allt i fantastisk HD-kvalitet.

En kanal som täcker hela spektrumet av nya och klassiska dramer från hela världen. Från kostymdramer och spännande kriminaldramer, till kärlekshistorier och stora livsöden. Allt i fantastisk HD-kvalitet.

Filmkanalen som ger dig upp till 5 premiärer varje vecka, året runt. Här ser du de bästa filmerna från Hollywood och resten av världen – 24 timmar om dygnet och utan reklamavbrott.

Penthouse HD visar erotik i HD. Kanalen sänder 2 timmar per dygn mellan kl 00:00 – 02:00 på samma kanalplats som Viasat Film HD.

Play

SVTr visar program från SVT1, SVT2, SVTB, SVT24 och Kunskapskanalen.

TV3 Play ger dig populära serier såsom Ensam Mamma Söker, Grannfejden och Lyxfällan, på tider som passar dig.

TV6 Play innehåller flertalet svenska serier så som Hål i väggen, Herre på teppan och Stor i Japan. Här finns också den amerikanska succe-serien Weeds.

Sjuan är kanalen för alla som vill inspireras, imponeras och fascineras. Här finns de karismatiska TV-upplevelserna som sticker ut. Här visas mängder av färgstark underhållning i form av både reality, dramaserier, film och spänning. Mer av det bästa helt enkelt.

TV8 är en svensk livsstils- och underhållningskanal med ett brett utbud. Du som gillar bilar, hus och vill veta allt om slottsliv, kommer inte vilja missa våra svenska produktioner i höst.

Viasat Nature visar högkvalitativa dokumentärer med det bästa av natur- och djurliv från jordens alla hörn.

Viasat Explorer är kanalen för dig som gillar spänning, äventyr och fartfyllda upplevelser i det verkliga livet. Här ser du dokumentärfilmer om nervkittlande vildmarksexpeditioner, kriminalfall och fascinerande vetenskap. Följ fängslande serier om fiske, snabba bilar, stora maskiner och dessutom chockerande och sexiga dokumentärer som ingen annan vågar visa

Viasat History låter dig verkligen komma närmare din historia. Här får du en inblick i både antika och moderna kulturer och kulturella, historiska och samhällsvetenskapliga program.

Viasat Crime Play Spänning, action, deckare och mystiska mord - gåtor. Här träffar du hemliga agenter, lönnmördare, torpeder, kriminaltekniker och klarsynta poliser. Varje kväll mellan klockan 20.00 och midnatt sänder kanalen spännande kriminalhistorier, både som långfilmer och som TV-serier.

TV4 Fakta visar omtalade och aktuella dokumentärfilmer, starka porträtt, intressanta kriminalfall, medicinserier, historiska skildringar och spännande vetenskapsprogram. Kanalen har ett stort urval av internationella och svenska titlar.

CNN tänjer på gränserna och tar med tittarna bakom rubrikerna. En öppen och fördjupande nyhetstjänst som binder samman historier från hela världen.

Disney OnDemand

Nick Jr är barnkanalen för de allra minsta TV1000 Premiärkanalen med exklusiva filmpremiärer, biosuccéer och toppfilmer från världens stora filmstudior.

Boomerang samlar alla familjemedlemmar till ett gott skratt tillsammans med Scooby-Doo, Tom & Jerry, Familjen Flinta och många fler – självklart 100 procent på svenska och 24 timmar om dygnet.

MTV är världens största musik- och underhållningskanal som levererar nytänkande och provocerande underhållning blandat med exklusiva videorv och liveframträdanden.

Lattjo Lajban är TV4s barnkanal som tar sin utgångspunkt i musik, humor, familj och lek. I Lattjo Lajban kan du följa favoritserier som Pokemon, Mimmi och Mojje och Elias med flera.

Cartoon Network Play är en barnkanal med 100% svenskt tal. Kanalen har världens största tecknade filmbibliotek med bland annat Total Drama Action, Ben 10 och Billy & Mandy. Nya tecknade serier producerar löpande. Kanalen sänds 06:00 - 21:00.

Nickelodeon är världens största barntv- nätverk som sätter barnen framför allt. Pedagogiskt innehåll blandas med tecknade serier och komedier. Kanalen är på svenska och sänds dagligen 05.00 – 19.00.

E! Play

TV10 Play är Sveriges nya TV-kanal för sport och fakta. Tablån är späckad av engagerande liveidrott, heta sportmagasin och fängslande dokumentärer. TV10 är en okomplicerad kanal som går rakt på mål och siktar in sig på en publik intresserad av stora sportevenemang och kvalitativa dokumentärer. Vad sägs t ex om Champions League, NHL, Euroleague i basket och Motorsport!

Filmkanalen som ger dig upp till 5 premiärer varje vecka, året runt. Här ser du de bästa filmerna från Hollywood och resten av världen – 24 timmar om dygnet och utan reklamavbrott.

Den enda kanalen som bara visar svensk, norsk, dansk och finsk film. Här ser du de nya stjärnorna tillsammans med de legendariska personligheterna som gjort nordisk film så populärt.

En kanal som ger dig de bästa actionfilmerna från hela världen. De största actionhjältarna i kombination med thrillers och rysare ger dig en ren adrenalinkick varje kväll.

En kanal fylld av glädje, skratt, fantasi, och tecknat. Här hittar du alltid äventyr som hela familjen kan njuta av.

Kanalen som ger dig legendariska stjärnor och klassiker – dygnet runt. Filmer från Hollywoods guldålder till moderna kultfilmer och allt däremellan. En filmskatt som du kan se om och om igen!

En kanal som täcker hela spektrumet av nya och klassiska dramer från hela världen. Från kostymdramer och spännande kriminaldramer, till kärlekshistorier och stora livsöden.

Content

Kontakta oss

ViasatSupport:
Telefon:  0771-52 20 00
Måndag-fredag: 09.00-22.00
Lördag-söndag: 10:00-19:00

Beställa utbud


Telefon:  0200 - 210 219
Måndag-fredag: 09.00-22.00
Lördag-söndag: 10:00-19:00